EMU-NES #PL FORUM © 2004-2015

Nes/Pegasus/Famicom => Emulatory/Emulacja => W±tek zaczęty przez: liguś Maj 09, 2006, 15:20:28



Tytuł: Problemy z VNES
Wiadomo¶ć wysłana przez: liguś Maj 09, 2006, 15:20:28
mam problem odnośnie tego emulatora ściąglem go z tej strony no i ro bie tak jak w readme wrzucam na fona no i nie chodzi demko chodzi ale gierka już nie możecie napisać jakieś konkretne FAQ jak zrobić żeby działało na fonie bardzo bym prosił :unsure:


Tytuł: Odp: Problemy z VNES
Wiadomo¶ć wysłana przez: siudym Maj 10, 2006, 20:30:25
nie wiem jak moze cos tu nie działac....
Gry sa w katalogu :/vampent/roms/ - i tu sie je kupiuje.
Potem juz w menu emulatora sie je wybiera. Ja mam i działa praktycznie wszystko.


Tytuł: Odp: Problemy z VNES
Wiadomo¶ć wysłana przez: rascal Styczeń 27, 2007, 11:43:11
zalezy jakiego ma vnesa czy pod jave czy pod symbiana- jak pod jave to jest tandeta nawet sie nie mecz bo nie warto! na k700i probowalem ale nie dosc ze grafa zrabana, tanie sie i na dodatek dzwieku niema, natomiasty ja grasz na symbianie to tak opisal kolega wyzej ;)

ja na sx1 uzywam jeszcze vboya do GB i GBC i Vsuna do snesa ;)


Tytuł: Odp: Problemy z VNES
Wiadomo¶ć wysłana przez: chosseman Maj 12, 2007, 19:47:13
Dlaczego mój emulator nie działa???

Jak nagram sam emu, bez romów (tylko jest ten rom wbudowany) to wszycho działa, no tylko nie ma gier.

A jak nagram gry (robie wszycho tak jak powinno być i tak jak jest napisane w pliku .txt) to nie działa.

Włącza się gra, ale potem w menu nic nie da się włączyć.

Co mogę robić źle???

Czy jest jakiś lepszy emu na komórkę???
Mój tel - Sagem my401X


Tytuł: Odp: Problemy z VNES na N70
Wiadomo¶ć wysłana przez: Antos Styczeń 01, 2010, 22:29:47
Witam.

Kolejne problemy się pojawiaj±. Mam zainstalowanego uniwersalnego symbianowskiego VNESA na Nokii N70. Wiem, że ta nokia to cud techniki nie jest, ale już nie taki rzeczy jak emulatory się odpalało. W sumie emulator działa ładnie, nie mam problemów z wrzucaniem gierek itp
Problem pojawia się w grafice. Mimo wielu moich prób ustawienia tego nie da się w ogóle grać. obraz jest nieostry, zamazany, niekolorowy i pokazywana na raz jest tylko jedna ćwiartka obrazu z danej gry.

Da się co¶ z tym zrobić?